top of page

Στην περιοχή της Ρούμελης, το μέλι αποτελεί ένα παραδοσιακό προϊόν, το οποίο παράγεται εδώ και πολλές γενιές. Ο χώρος είναι ιδανικός μιας και είναι πνιγμένος στο θυμάρι και στο έλατο. Σε αυτό το μέρος διδαχτήκαμε την μελισσοκομική τέχνη από τους παππούδες μας και με λίγη τύχη θα την περάσουμε στα εγγόνια μας.

Μέσα από την κληρoνομιά της γνώσης, την προσθήκη της επιστήμης και την βοήθεια της τεχνολογίας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε ποιοτικά το μέλι μας. Σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, μακριά από ανθρώπινες δραστηριότητες, οι μικρές ακούραστες εργάτριες δουλεύουν ασταμάτητα για να φέρουν στο τραπέζι σας ένα απολύτως φυσικό προϊόν.

Στο ιερό μέρος των Δελφών και στην σκιά του Παρνασσού και της Γκιώνας, παράγουμε μέλι προερχόμενο από θυμάρι και έλατο που αποτελούν ίσως την πιο ποιοτική χλωρίδα για παραγωγή μελιού. Αυτό που σας προσφέρουμε είναι ένα προϊόν φτιαγμένο 100% από νέκταρ, μελίτωμα, γύρη και αγάπη.

Το Ελληνικό μέλι είναι κατά γενική αποδοχή το καλύτερο στον κόσμο.

θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε εκεί χωρίς καμία έκπτωση και συμβιβασμό.

ΜοΚα μέλι 1947

bottom of page